Görmeniz Gereken En İyi 7 Metropol


Görmeniz Gereken En İyi 7 Metropol

Kalabalık şehir ortamlarını seven kişiler gezi rotalarına metropol şehirleri eklemektedir. Bazı insanlar için kalabalık şehirler sıkıcı olsa da birçok insan metropol şehirlerde yaşamayı tercih etmektedir. Bu kişiler, genellikle tatil planı yaparken gezi rotalarında metropol şehirlere yer vermektedir.

En İyi 7 Metropol Şehri
Yurtdışı gezi turu yapmak isteyen kişilerin mutlaka gezi rotalarına eklemesi gereken 7 şehir şunlardır;

  • Singapur
  • Sydney
  • Cape Town
  • New York
  • Hong Kong
  • Seul
  • Kuala Lumpur
  • Singapur

Yurtdışı gezisi düşünenlerin gezi rotasına eklemesi gereken şehirlerden biridir. Singapur, Asya bölgesinin en çok tercih edilen bir liman kentidir. Singapur şehrine gelindiğinde Merlion Heykeli, Sentosa Adası, Gardens by the Bay, Singapore Flyer, Lİttle India, Clarke Quay, Singapur Hayvanat Bahçesi, Arab Quarter, Buddha Tooth Relic Temple and Museum, Chinatown, Marina Bay Sands Oteli & Skypark gezilmesi gereken yerlerdendir.

Sydney
Avustralya’nın en ünlü şehirlerinden olan Sydney, Türk vatandaşları için vize istemektedir. Bu şehri gezmek isteyenler mutlaka vize almalıdır. Sydney şehrinde Sydney Limanı, Sydney Kulesi, The Domain Sydney, Sydney Opera Binası, Sydney Limanı Köprüsü, Hyde Park, Rocks bölegesi, Harbour Bridge ve Darling Limanı gezilebilir.

Cape Town
Güney Afrika bölgesinde yer almaktadır. Doğal güzelliği kendine hayran bırakmaktadır. Türk vatandaşları için vize istememektedir. Cape Town şehrinde Waterfront, Bo-Kaap, Bree Street, Observatory, Table Mountain, Lion’s Head, Camp’s Bay, Robben Island bölgeleri gezilebilir.

New York
Yurtdışı gezi turu yapanların sıklıkla tercih ettiği şehirlerden biridir. Bu şehir için vize zorunluluğu bulunmaktadır. New York şehrine gelindiğinde New York Limanı, 5.Cadde, Washington Square Park, Brooklyn Botanik Bahçesi, Madame Tussauds Müzesi ve St. Patrick Katedrali gezilebilir.

Hong Kong
Hong Kong şehri birçok turistin sıklıkla ziyaret ettiği şehirlerdendir. Özellikle gece hayatı ile oldukça keyifli vakitler geçirilmektedir. Burada birçok farklı lezzetler de yer almaktadır. Türk vatandaşlarına vize istememektedir.

Seul
Tarih ve teknolojinin birleştiği şehirlerden biri olan Seul, Türk vatandaşları için vize istememektedir. Seul şehrinde Lottle World Tema Parkı, Gyeongbokgung Sarayı, Tapınaklar ziyaret edilebilir.

Kuala Lumpur
Malezya’nın başkentidir. Her mevsim sıcak olan şehirlerden biridir. Türk vatandaşları için vize istememektedir. Bu şehre gelindiğinde Kuala Lumpur Kuş Parkı, KLCC Park, Chinatown, Pasar Seni mutlaka gezilmelidir.

Daha Fazlası İçin

Hemen Arayın

0 850 707 06 50

Copyrights © 2018 İzmir Hareketli Turlar. Site Yapım: Gif Ajans

Sohbet
💬 Yardım
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabilirim?