En Romantik Balayı Rotaları!


En Romantik Balayı Rotaları!

Güzel ve unutulmaz bir düğünün bitiminde; tabii ki ilk yapılacak iş, yine en az düğün kadar unutulmaz bir balayı tatili olacaktır. Bu sebeple; yeni evli çiftlerin, düğün sonrasında en çok zorlandıkları konulardan birisi de balayında gidilecek yere karar vermektir. Hatta bu konuda uzun uzun araştırmalar yapılır. Peki balayı için nereye gidilmeli? Yurt içi mi yurt dışı mı tercih edilmeli? İşte en romantik balayı rotaları!

Aruba Adası
Dünya’daki en popüler tatil yerlerinden birisi olan Karayipler de yer alan Aruba adası unutulmaz bir balayı tatili geçirmek isteyenler için en ideal yerlerden birisidir. Bembeyaz kumlu plajı, masmavi denizi ve adanın yaklaşık %20’lik bir bölümünü oluşturan milli parkı ile gerçekten benzersiz bir tatil deneyimi yaşamanız için biçilmiş kaftan.

Adanın bir başka ilginç özelliği de içerisinde doğal havuzun olması. Yani oraya kadar gitmişken doğal havuzda yüzmeyi ve yine ada sınırları içinde yer alan deniz fenerini ziyaret etmeyi de unutmayın.

Faralya Köyü
Balayı tatilini; yurt içinde geçirmek isteyenler için önerilebilecek seçeneklerden birisi Fethiye ölü denizin hemen arkasında bulunan Faralya Köyü’dür. Fethiye ölü denizin arkasında yer alan köy; Likyalılar ve Romalılara ev sahipliği yapmış olan bir yerdir. Bu nedenle; köyü gezerken bu döneme ait kalıntılar ve tarihi yapılara rastlamak mümkün. Hem keyifli bir balayı tatili yapmak, hem de hiç görmediğiniz tarihi yerleri keşfetmek için seçiminizi Faralya Köyü’nden yana kullanabilirsiniz.

Ohrid
Makedonya’nın en sevilen ve en popüler yerlerinden birisi olan Ohrid; aynı zamanda UNESCO Dünya mirası listesinde yer alıyor. Ohrid’in en önemli özelliği; Avrupa’nın en eski ve en derin krater gölüne sahip olmasıdır. Yani doğa sever biriyseniz unutulmaz bir balayı tatili için Ohrid size yeterli olacaktır. Burada; Ohrid Antik Tiyatro ve Samuel Kilisesini, ayrıca Kaneo Plajında ki uçurumda bulunan Sveti Jovan Kilisesini gezmeyi de unutmayın.

Kenya
Balayınızı yurt dışında geçirmek istiyorsunuz, fakat illa ki modern şehirler görmek gibi bir düşünceniz yok. Öyleyse balayı tatili için Kenya’yı değerlendirmeye almak hiç de fena bir fikir olmaz. Maceraperest bir ruha sahipseniz, Kenya’da baş başa safari gezisine çıkabilir ve adrenalin seviyenizi yükseltebilirsiniz. Ayrıca farklı bir tatil yapıp, deniz-kum-güneş yerine daha sakin bir yerde tatilinizi geçirmiş olursunuz.

Daha Fazlası İçin

Hemen Arayın

0 850 707 06 50

Copyrights © 2018 İzmir Hareketli Turlar. Site Yapım: Gif Ajans

Sohbet
💬 Yardım
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabilirim?