Ekonomik Gap Turları


Ekonomik Gap Turları

Ülkemizde son yılların en popüler turizm şekli olan gezi turları ülkenin hemen hemen her yerine düzenleniyor. Bu gezi turlarında insanların daha fazla yerleri keşfetmesi amaçlanıyor. Bu amaçla Karadeniz, Kapadokya, Çanakkale ve Güneydoğu Anadolu gibi çok sayıda seçenek bulunuyor. Gezmek için fazla zamanı olmayan, şahsi arabası bulunmayan veya kalabalık halde gezilerden hoşlanan insanlar bu turları daha fazla tercih ediyorlar.

Gap Turları İle Gezmenin Avantajları
Son yıllarda en fazla gezi turizmi yapılan yerlerden birisi Güneydoğu bölgesidir. Bu bölgenin büyük bir tarihe sahip olması ve farklı bir kültürünün olması insanları daha fazla istekli hale getiriyor. Gap turları ile Güneydoğu bölgesinin gezilmesinin de farklı avantajları bulunuyor. Bunlardan bazıları aşağıdaki gibidir;

  • Daha ekonomiktir.
  • Rehber hizmeti ile bilinçli bir gezi yapılır.
  • Daha planlıdır ve zaman planlaması daha rahat yapılır.
  • Gereksiz oyalanma yaşanmaz.
  • Toplu şekilde hareket edildiği için daha eğlencelidir.

Bu avantajlar ile birçok firma Güneydoğu bölgesine çeşitli ekonomik turlar düzenliyor.

Gap Turu Çeşitleri
Güneydoğu bölgesi ülkemizin belli bölgelerine oldukça uzaktır. O yüzden İstanbul, İzmir ve Bursa gibi illerden otobüs ile yapılacak turların planlaması daha uzun sürebiliyor. Bu illerden farklı bir seçenekle uçaklı tur gezileri düzenleniyor. Turlar uçaklı veya otobüslü diye farklı seçeneklere sahiptir.

Gap Turları Süresi
Güneydoğu turu kapsamına göre veya gezide planlanan ulaşım şekline göre tur süresi belirleniyor. Bazı turlar Güneydoğu bölgesinin tamamını kapsadığı için daha uzun olabiliyor. Bölgeyi tam gezen turların süresi 7 veya 8 gün olabiliyor.

Gap Turlarının Kapsadığı İller
Güneydoğu bölgesini kapsayan gezi turlarında bölgede bulunan şehirlerin çoğu gezi planının içine dahil edilir. Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Adıyaman, Diyarbakır ve Siirt gezi kapsamında bulunan şehirlerdir. Bu şehirlerde yer alan balıklı göl, Harfeti, Hasankeyf ve nemrut dağı gibi birçok yer geziliyor.

Gap Turları Gezi Ücretleri
Güneydoğu bölgesine düzenlenen gezilerin ücretleri tur şirketlerinin verdiği hizmete göre değişiklik gösterebilir. Konaklama imkanı, araç çeşidi ve organizasyon detayları bu ücretleri etkiliyor. Gezide konaklama otelinde verilen yemekler de tur şirketine ait oluyor.

Daha Fazlası İçin

Hemen Arayın

0 850 707 06 50

Copyrights © 2018 İzmir Hareketli Turlar. Site Yapım: Gif Ajans

Sohbet
💬 Yardım
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabilirim?